Clipdance

Clipdance

Dansen als de echte artiesten in een videoclip. Clipdance is, zoals het woord al zegt, dansen zoals je dat in de videoclips ziet of in tv programma’s als Dance Dance Dance. Op dit moment is Clipdance de hipste vorm van bewegen op muziek. Steeds meer zangers en zangeressen promoten hun liedjes met clips waarin ze nieuwe dansen en stijlen laten zien. Het is natuurlijk geweldig leuk als je met ze mee kan doen. In het buitenland, zoals Amerika en Duitsland is clipdance al langer een rage bij dansscholen. Clipdance is vergelijkbaar met Streetdance. Clipdance is razend populair omdat het dagelijks te zien is op tv-zenders als MTV, Xite the Box. Leer dansen zoals de popsterren in hun videoclips !

Wat doen we in de les?

De danspassen worden stapje voor stapje aangeleerd. Hierbij is niet alleen de technische kant, maar ook het dansplezier erg belangrijk. We gaan ons helemaal inleven in de videoclip die we op dat moment dansen en voordat je het weet dans je net zo goed als de sterren in de clips op televisie. Probeer het … kom langs en doe mee!!!

Een dans kopiëren en gebruiken voor je lessen mag natuurlijk niet. Maar muziek gebruiken die nu veel gebruikt word mag uiteraard wel. Wel gaan we stukjes uit de dans gebruiken en er verder er een eigen ’touch’ aan geven. Zo hebben de leerlingen het idee dat ze net zo dansen als Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Usher en anderen

Wil jij dansen als de grote sterren? Geef je snel op voor een proefles!

Meer informatie of inschrijven?

[vfb id=’2′]

STUUR EEN WHATSAPP