Dance event 2017

Dance Event 2017 is een feit! Op 18 juni 2017 zal het eerste Alphense Dance Event plaatsvinden in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Een event dat is opgezet door de Alphense Dansschool en waaraan medewerking wordt verleend door Tangoschool Temperamento en Dans-en turnvereniging Heres uit Bodegraven.

Deze dans georienteerde scholen en vereniging laten een variatie aan dans zien in een show van zo’n 5 kwartier. Hip hop, Dance voor jongens, Jazzdance, Kidsdance, Peuter-en kleuterdans, Volwassen dans, Tango, Modern en veel meer zullen in diverse dansen de show passeren.

Kaarten zijn vanaf heden te bestellen via onderstaande button. Let op: kaarten zijn er beperkt!

Theater Castellum
18 juni 2017
15.00 uur aanvang, zaal open 14.45 uur

We zien jullie dan !

Alphense Dansschool

De Alphense Dansschool is een jonge ambitieuze dansschool in Alphen aan den Rijn. Docenten Tessa en Fleur (beiden afgestudeerd aan dansacademie) zorgen voor de frisse lessen voor jong en minder jong. Denk aan peuter-kleuterdans, kidsdance, streetdance, urban voor jongens, dance voor volwassenen en veel meer. Dit najaar zal ook de professionele selectiegroep haar intrede doen, waarvoor momenteel al audities worden gedaan. Ook zal er gestart gaan worden met de vooropleiding dansacademie, kortom een bezige dansschool!

– let’s dance –> mix, dansmix start en streetdance 11+ maakt het af.

Tangoschool Temperamento

Tangoschool Temperamento is de Argentijnse tangoschool in Alphen aan den Rijn. Tangoprofessional Vanessa Snell biedt cursussen van beginners tot gevorderden, tango-bootcamps en dansdemonstraties.

De Argentijnse tango is een passievolle dans, een improvisatiedans die je samen creëert en waarin je je laat leiden door de muziek en je danspartner. In de Argentijnse Tango leer je elkaar te inspireren en samen dansen door te leiden en te volgen. Het is een creatieve dans die veel plezier geeft.

Voorafgaand aan de Nationale Tangodagen van 21 t/m 25 juni geven zijn eerst een paar shows weg in Castellum op zondag 18 juni. Naast een choreografiedans dansen de cursisten ook een improvisatie of salondans. Hierin laten ze zien wat ze zelf tot uitdrukking willen brengen in de tango.

De choreografie is onder leiding gebracht van Jory Raimo en Vanessa Snell.
Jory Raimo is samen met Lorena de Mirande UK European Sub Champions Tango Salon & Stage 2017.

Kom de Argentijnse sfeer proeven en laat je verrassen door de passie van de tango.

Heres Bodegraven

Turn- en dansvereniging Heres bestaat sinds 1 januari 1990 en is een zeer actieve vereniging in Bodegraven, Zuid-Holland. Heres biedt een gevarieerd lesaanbod op het gebied van turnen en dansen, waaronder recreatie- en wedstrijdturnen, kleutergym (nijntje beweegdiploma), 55+ gym, conditietraining, kidsdans, moderne dans, dancehall, klassiek ballet en floorbarre, streetdance,streetjazz, updance (voor kinderen met verstandelijke beperking) en freerunning. Lekker recreatief bewegen of je ontwikkelen op wedstrijdniveau, het kan allemaal bij Heres. Voor alle activiteiten geldt … plezier staat voorop. Een team van enthousiaste en gekwalificeerde trainers staat garant voor een deskundige instructie.

– Uncover –> moderne dans van de selectiegroep JOY. 3e mee geworden op de danswedstrijd shell we dance.
– heart cry –> Een nummer waarin een combi is gemaakt tussen hiphop en modern. selectie joy
– good feelin –> mix / hiphop / speciaal voor 18 juni in elkaar gezet selectie joy
– Panda: mix van diverse urbanstijlen, met het nk van de kngu zijn ze derde geworden met deze dans, recreatie groep met 3 meiden uit joy

STUUR EEN WHATSAPP