Dance voor volwassenen (18+)

Dance voor Volwassenen (18+)

In deze les kan je veel variatie verwachten tussen verschillende stijlen met de focus voornamelijk op jazz dance en streetdance.
Jazz dance is populair geworden door films en musicals. Jazz dance is zeer dynamisch met snel voetenwerk, snelle draaien, krachtige sprongen en geïsoleerde bewegingen. Jazz dance komt uit de Verenigde Staten en kwam rond de jaren 70 naar Nederland. Verder gaan we ook werken aan verschillende streetdance bewegingen. Zo leren we stoere en strakke bewegingen aan. Deze dansstijl is de laatste jaren erg populair geworden. Door deze twee stijlen te combineren in 1 les zal er veel variatie ontstaan wat erg leuk is.

Wat doen we in de les?

De lessen zijn een combinatie van verschillende stijlen zoals jazz ( musical, afro, lyrical) en Streetdance. Het belangrijkste in de les is dat je lekker beweegt en geniet van wat je doet. Door de variatie van zoveel verschillende stijlen blijft het altijd vernieuwend en leuk.

Het is een les met power en je kunt je ‘oude’ hobby weer oppakken of juist beginnen met een super leuke uitdaging. Een les duurt 60 minuten. Je kunt op ieder moment van het seizoen langskomen voor een proefles. Als je de les leuk vindt, kun je de volgende week meteen beginnen met een cursus, waarbij je iedere week op hetzelfde tijdstip danst.

Geef u nu snel op voor deze leuke dansles voor 18+!

Inschrijven of meer weten?

[vfb id=’2′]

STUUR EEN WHATSAPP