Dans als gymles

Dans als gymles

Docenten in het basisonderwijs leren zelf dansles te geven. Dans als gymles is een training voor leerkrachten en begeleiders in het basisonderwijs die ervoor zorgt dat zij zelf succesvol en verantwoord dansles kunnen geven aan kinderen.

Voor Dans als gymles heb je geen danservaring nodig. Wij maken het mogelijk dat jij als docent samen met je klas hippe dansjes kunt bedenken, maken en aanpassen op iedere situatie of thema op school. Door Dans als gymles kun je met je klas dansen wanneer je wil en waar je wil zonder de afhankelijkheid van een externe specialist.

Dans als gymles is effectief, praktisch, sportief, cultureel, divers en vooral erg leuk om te doen.
Dans als gymles valt binnen de kerndoelen kunstzinnige oriëntatie en bewegingsonderwijs van het PO.

Dans = Leuk! Kom ook naar Dans als Gymles!

Uiteraard kunnen wij ook uw klassen begeleiden als docent Dans tijdens gymlessen. Dit kan eenmalig of op reguliere basis!

Dansevenement op school

Alle leerlingen en leraren aan de slag met Dans als Gymles. Middels een actieve themaweek wordt er in elke klas gewerkt naar een onvergetelijke eindvoorstelling. Op de laatste dag van een week vol dansplezier
treden alle leerlingen en docenten op in een grote dansvoorstelling voor eigen publiek.

Bij het dans-evenement komt er een team vanuit Alphense Dansschool naar school toe. In een middag wordt het gehele team een aantal verschillende dansjes met bijbehorende lesmethode aangeleerd. Vervolgens gaan de docenten deze dansjes volgens aan alle kinderen aanleren. Na 1 week dansplezier onder begeleiding volgt de ontknoping middels een spectaculaire showvoorstelling waaraan alle leerlingen en leerkrachten deelnemen.

Onze danslessen of dansworkshops kan worden verzorgd op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je school, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem.

Prijs en bestellen
Een dans-evenement op school is iets op maat. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de schoolgrootte en de eventuele extra wensen van de school zoals maatwerk voor bepaalde groepen, videoregistratie, techniek etc. De prijzen worden vastgesteld op basis van het aantal deelnemers, de duur van de lessen, workshop(s) en de dagindeling. Wij houden hierbij rekening met een beperkt budget voor scholen.

Wilt u meer informatie over het dansevenement op school. Stuurt u ons dan een mail via info@alphensedansschool.nl

 

STUUR EEN WHATSAPP