Fleur Kastelijn

Dansdocente

Fleur Kastelijn

Hallo allemaal!
Mijn naam is Fleur Kastelijn. Al van jongs af aan kan ik niet stil blijven zitten als er muziek op staat. Na het behalen van mijn zwemdiploma mocht ik eindelijk op klassiek ballet, daarna volgden lessen streetdance, hiphop, jazz en modern. Op mijn 14e begon ik te helpen tijdens lessen kidsdans en het jaar erop gaf ik mijn eerste eigen lessen.

Nog steeds volg ik zelf nog veel lessen en geef ik met heel veel liefde danslessen aan peuters, kleuters, kinderen, tieners en (jong)volwassenen op verschillende niveau’s en binnen verschillende stijlen.
Voor mij is dans een passie en in mijn lessen probeer ik deze passie over te brengen en door mijn leerlingen te laten ervaren.

Mijn doel in de lessen is het laten ontwikkelen van mijn leerlingen, ieder op zijn of haar eigen tempo, binnen de verschillende gebieden en op zijn of haar eigen manier. Mijn taak is hierin om uitdagende, diverse lessen te bieden waarin leerlingen kunnen experimenteren, ervaren en beleven. Hierdoor ontstaat er een basis voor een les waarin plezier het allerbelangrijkste is. Want wat is er mooier dan leerlingen die met een grote lach de zaal uit lopen en zeggen dat ze hopen dat het snel ‘volgende week’ is.

Profiel: hulpvaardig, creatief, enthousiast, werkt graag met mensen/kinderen.

INSCHRIJVEN