Gabriella Lakenman- van de Kraats

Dansdocente

Gabriella Lakenman – van de Kraats

Hé allemaal,
Ik ben Gabriëlla, woonachtig in Nieuw-Vennep en per September 2019 docent bij de Alphense Dansschool.
Toen ik 5 jaar was en begon met klassiek ballet, wist ik het zeker: ik word ballerina. Ballerina is het niet geworden maar de passie en kennis die ik voor dansen heb, kan ik nu wel als dansdocent overbrengen aan mijn leerlingen. In 2012 ben ik afgestuurd aan het MBO Dans te Haarlem.

Momenteel geef ik op diverse dansscholen les in verschillende stijlen en leeftijden: klassiek, spitzen, modern, jazz, streetdance, selecties..van jong tot oud!  Mijn lessen staan voor: veel plezier, gezelligheid, technisch, individuele aandacht, doorzettingsvermogen en uitdaging. Nieuwsgierig? Kom snel eens langs in één van mijn lessen. 
X

STUUR EEN WHATSAPP