NJETWORK

 

Njetwork en de Alphense Dansschool

 

Network is een leuk jongerenplatform in Alphen aan den Rijn, voor en door jongeren in de gemeente Alphen aan den Rijn.

De Alphense Dansschool organiseert ism Njetwork diverse workshops door het jaar heen. Op 6 maart hebben wij een GRATIS workshop FEMALE DANCE en 17 april een GRATIS workshop K-Pop. Hieronder lees je meer.

6 maart 2022 : Female dance workshop

Met Sharona

Uitdagend, zelfvertrouwen, sexy, vrouwelijk… termen die voorkomen tijdens deze Female Dance voor vrouwen vanaf 15 jaar.
We maken kennis met onze vrouwelijke kant in vormen en bewegingen.

Opwarming
De les begint met een intensieve warming-up. Om blessures te voorkomen moeten je spieren goed opgewarmd en soepel zijn. Zo komen ook de buikspieren, stukje conditie en stretchen in dit onderdeel aan bod. Na de warming up is je lichaam klaar om te gaan!

It’s choreo time!
Na het opwarmen is het tijd voor een aantal oefeningen gericht op performance en zelfvertrouwen: het is tijd voor de catwalk oefeningen.
Leer een uitdagende choreografie vol vrouwelijke en een tintje latin/fun bewegingen! Als de choreografie er eenmaal lekker inzit kan er gewerkt worden aan de performance. In dit gedeelte van de les ga je lekker dansen. Tijdens het dansen van de choreografie krijg je de moves in je lichaam en werk je aan je danskwaliteiten. Voel je sexy, vrouwelijk, mooi en sterk! Maar vooral genieten!

Op adem komen
Na deze energieke dansles is het belangrijk dat er tijd genomen wordt voor een cooling down. Met heerlijke rustige muziek kom je langzaam weer op adem en krijgt je lichaam de tijd weer bij te komen. Op deze manier voorkom je blessures en spierpijn.

Meld je aan voor deze gratis workshop!

Datum: 6 maart 2022
Tijd: 10.30 – 11.30 uur

 

17 april : K-Pop workshop

Met Amy

K-pop staat voor Korean Pop, een muziekgolf die is ontstaan in Zuid-Korea in de jaren ’90. Invloeden van de Westerse cultuur, gecombineerd met ingewikkelde danspasjes en extreem goede music video’s maken waarom het zo aanslaat bij, vooral, jongeren. K-pop artiesten worden ook wel idols genoemd.

In de K-Pop dansles leer je choreografieën uit de videoclips van bekende K-Pop artiesten als BTS, Blackpink, Twice en EXO. Deze dansles is ideaal voor de échte K-Pop fans. K-Pop komt uit Korea en kenmerkt zich vooral door de enorme diversiteit aan stijlen. Vaak kom je veel tegen uit de stijl hiphop/urban, maar ook electro-dance en modern komt weleens voorbij in deze dansles. K-pop onderscheid zich van de andere stijlen door de accenten, de plaatsing en de timing van de danspasje in de muziek.

Amy Staal zal deze workshop gaan geven. Zij heeft al jaren lang ervaring in deze stijl en is daarin gespecialiseerd. Leuk om te weten: Amy is in deze stijl in Zuid-Korea zelf opgeleid en is bij een van de grootste entertainment bedrijven binnen geweest en heeft daar K-pop les gekregen van een van de choreografen die bekende K-pop artiesten heeft opgeleid.
Hoe gaaf is dat!?

De Alphense Dansschool geeft inmiddels ook al les in K-Pop: kijk hier
Meld je aan voor deze gratis workshop!

Datum: 17 april 2022
Tijd: 13.00 – 14.30 uur

 

Schrijf je in

We hanteren een max van 12 deelnemers per groep

[vfb id=17]

STUUR EEN WHATSAPP