Selectiegroep

10 september 09.30 - 12.00 Audities !
Geef je nu op voor de audities!

Selectiegroep Alphense Dansschool – Een unieke selectie!

Selectiegroep 10+

De Selectiegroep is bestemd voor kinderen met talent voor dans, die voldoende danservaring hebben of uitblinken in 1 van de reguliere lessen. Verschillende jazzdanstechnieken, passen, krachttraining en lenigheidoefeningen komen aan bod. Je wordt uitgedaagd in moeilijkere technieken en bewegingen. Verschillende dansvormen komen aan bod, onder andere; Jazz, Streetdance, Modern en Hip hop.

We besteden veel aandacht aan het uitwerken van de dansbewegingen. Je wordt aangemoedigd in je kracht en expressie en er is ruimte voor de eigen expressie en invulling.

Om het niveau in de Selectiegroep hoog te houden, zul je 2x in de week dansen, per keer anderhalf uur. Met 2 keer in de week dansen, zullen je kracht, lenigheid en techniek gehandhaafd blijven.

De Selectiegroep heeft voorrang op optredens.
In 2017 is de Selectiegroep van de Alphense Dansschool opgericht, om zo getalenteerde leerlingen een extra mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen. Het doel van deze groep is om deze leerlingen meer ervaring op te laten doen met optreden, om hun techniek nog verder te ontwikkelen en om bij promotie evenementen en wedstrijden, de Alphense Dansschool te vertegenwoordigen.

Zij worden door de docenten geselecteerd om deel te nemen in de selectiegroep aan de hand van audities. Je kunt je dus niet opgeven voor deze selectiegroep, alleen voor auditie waarna je geselecteerd kunt worden om deel te nemen. De selectiegroep neemt ook deel aan festivals, wedstrijden of geeft optredens in de regio. Alle dansstijlen, jazz/streetdance, modern, etc worden in de dansen van de selectiegroep opgenomen. Het kan ook voorkomen dat er in solo’s, duetten of kleine groepjes worden gedanst, om zo aan dansfestivals en (regionale) optredens mee te kunnen doen.

Kortom:
Hou je van dansen, heb je talent en wil je meer?
Geef je dan nu op voor de auditie!

Aanmelden auditie Selectiegroep

[vfb id=’3′]

STUUR EEN WHATSAPP