Streetdance niveau 2

8 tm 12 jaar

Streetdance Niveau 2

Vanwege het groeiend aantal leerlingen zagen we veel niveauverschil in de groepen ontstaan. Nieuwe dansers die de basis nog onder de knie moeten krijgen en ook dansers die al wat langer in de groep zitten en toe zijn aan meer uitdaging.

Voor deze laatste groep leerlingen hebben wij besloten een tweede groep op te zetten: Streetdance Niveau 2, 8 tm 12 jaar. Een les met meer uitdaging, een stapje meer dan de andere lessen op woensdag.

Mocht u interesse hebben stuur dan een mail. Twijfelt u, dan kunt u altijd de docent benaderen.

Streetdance / hiphop de dansstijl die de laatste jaren onwijs populair is geworden bij veel verschillende leeftijdsgroepen. Dit komt door de vele dansprogramma’s en films. Het is een stoere dansstijl waar je je helemaal in kan uitleven. Niks is fout!

Wat doen we in de les?

Streetdance passen worden vaak wat losser gedanst. Vaak word deze stijl gedanst op snelle muziek waardoor het er meteen stoer uitziet en een flitsend effect geeft. Tijdens de lessen werken we ook aan: kracht, coördinatie, performance en freestyle. Ook gaan we werken aan een leuke choreografie werken we aan buikspieren en verbeter je ook nog eens je conditie.

Streetdance wordt in Nederland vaak onderwezen op sportscholen. Er zijn in Nederland echter ook een aantal gespecialiseerde dansscholen voor hiphop en streetdance, de Alphense Dansschool is er één van.

Is deze stoere dansstijl wat voor jou? Schrijf je dan in of kom een proefles volgen!

Meer informatie of inschrijven?

[vfb id=’2′]

STUUR EEN WHATSAPP