Alphense Dansschool : een eigen pand

Enige maanden geleden werden wij allemaal geconfronteerd met het Coronavirus.
Een onzekere tijd voor iedereen, zo ook voor de Alphense Dansschool. Wij hebben van alles gedaan om ervoor te zorgen dat leerlingen thuis ook les konden krijgen (tegen gereduceerd tarief, door middel van online lessen).

Helaas is gebleken dat we niet verder konden in het pand waar we tot en met juli zaten (ivm huurverhoging etc). Dit is helaas niet haalbaar voor ons omdat wij onze leerlingen niet met verhoging willen confronteren.

Wij waren genoodzaakt verder te gaan zoeken. Na lang zoeken en dus lange tijd onzeker te zijn geweest, hebben wij een perfecte plaats gevonden ! Een eigen pand aan de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn. We hebben hier een grote zaal, een kleedkamer, wachtruimte en nog een kantoor tot onze beschikking. Per 1 september krijgen wij de sleutel en zullen de eerste en wellicht de twee week van september nodig hebben om alles te verbouwen (nieuwe vloer, spiegels op hangen, geluidsinstallatie installeren etc). Vanaf half september zullen wij onze leerlingen weer verwelkomen in ons eigen pand! Uiteraard houden wij iedereen hiervan op de hoogte.

Het nieuwe adres wordt:
Alphense Dansschool
Kalkovenweg 7 (bij tankstation Avia)
2401 LJ Alphen aan den Rijn

Hier de Google link: https://g.co/kgs/uZtkWJ

Om een eerste indruk te geven van de ruimte, hebben wij een filmpje gemaakt, welke je hieronder kunt bekijken. Let op: we moeten nog verbouwen, maar is wel leuk om alvast een indruk te geven.

 

 

STUUR EEN WHATSAPP