Amy Staal

Dansdocente

Amy Staal

Hey Allemaal,

Mijn naam is Amy en ik ben afgestudeerd aan een Allround Artiesten opleiding. Binnen deze opleiding ben ik opgeleid als Danseres, Zangeres, Actrice en Choreograaf. Naast mijn leven als uitvoerend Artiest/ Danseres geef ik ook danslessen en workshops en per september 2019 geef ik ook met veel plezier les op de Alphense Dansschool.

Als klein meisje ben ik begonnen met dansen en toen ik mijn allereerste optreden had wist ik zeker dat dit is wat ik wilde doen. Door de jaren heen ben ik steeds meer verschillende stijlen gaan dansen en deed ik ook mee aan wedstrijden. Daarna werd ik aangenomen en ben ik afgestudeerd aan een allround artieste opleiding, ging ik optreden, lesgeven en dans ik nu op top niveau.

Ik hoop mijn passie, liefde, enthousiasme en kennis voor dit vak over te dragen in mijn lessen en samen veel plezier te maken. Verder ben ik K-Pop specialist. Voor 2008 heb ik mijn skills in Korea opgedaan als 2e Kpop generatie. Inmiddels geef ik 10+, 14+ en 18+ groepen les bij de Alphense Dansschool met betrekking tot K-Pop!

Kom gezellig een keertje kijken en ontdek jouw passie voor dans.

STUUR EEN WHATSAPP