De Studio

Onze ruimte

De Studio

Onze studio zit in de Kalkovenweg 7 (Ondernemershuis, voorheen GABO) in Alphen aan den Rijn. Bij het tankstation zie je de stickers al op het raam zitten. Aan deze kant kun je het pand betreden. Als je ons pand binnenkomt betreed kom je gelijk onze hal terecht, waarna je rechts de dansstudio vind: een lichte, gezellige ruimte. Onze dansstudio heeft een oppervlakte van zo’n 12 x 7 meter, een aparte kleedkamer en we hebben aparte toiletten met keukenblok.

Onze dansstudio is voorzien van een 6 meter brede spiegelwand, goede geluidsinstallatie, laminaatvloer, kleine balletbarre en een balie/bar (met oa koelkast). De berging is alleen toegankelijk voor docenten en bestuursleden. Daar slaan wij onze kostuums, decor en attributen op. Buiten zijn er, aan de zijkant van het pand voldoende parkeerplaatsen . Het is hier vrij parkeren. 

Huren
Het huren van onze studio voor bijvoorbeeld: workshop, bijkomst, vergadering(en) of feestje is zeker mogelijk! De dansstudio beschikt ook over fotoachtergronden op rol en wordt daarom ook regelmatig verhuurd als fotostudio (referentie: www.mvantolfotografie.nl, www.snapmasters.nl)

Neem voor informatie/prijzen contact op via admin@alphensedansschool.nl

STUUR EEN WHATSAPP