Maurice van Tol

Eigenaar Alphense Dansschool

Maurice van Tol

Mijn naam is Maurice van Tol en ben eigenaar van de Alphense Dansschool. Naast de Alphense Dansschool heb ik ook de Alphense Popschool, Alphense Theaterschool, evenementenbureau Alle Dagen Feest, de Kinderband, TeamCom en coverband Koest.

Ik ben vader van twee kinderen en woon in Alphen aan den Rijn.

Mijn passie is muziek en ben in 2010 gestart met mijn eigen onderneming TeamCom, wat daarna uitgegroeid is tot wat het nu is, met diversiteit aan werkzaamheden. Ik vind muziek geweldig en nadat ik met de Alphense Popschool was gestart, kwam al snel de vraag of je ook kon dansen bij de Popschool. Dit vond ik zelf een vreemde zet… dansen bij een Popschool. Na onderzoek bleek dat er vraag was naar een nieuwe, goede en leuke dansschool in Alphen aan den Rijn en besloot ik de sprong te wagen en de Alphense Dansschool op te richten.

Binnen de Dansschool ben ik, naast eigenaar, verantwoordelijk voor budgetten en de marketing/PR van de Alphense Dansschool.

STUUR EEN WHATSAPP