Eva van Tol

Dansdocente

Eva van Tol

Hi, wat leuk dat je dit leest!

Ik ben Eva van Tol, 17 jaar oud uit Alphen aan den Rijn
Ik dans zelf nu 10 jaar en met veel plezier en geef nu sinds kort streetdance 12 t/m 15 jaar
en modern 10 t/m 14 jaar op donderdag!
Ik heb al vaker danslessen verzorgt, zo geef ik regelmatig dansworkshops op scholen en heb ik al een paar keer eerder ingevallen voor een aantal maanden bij De Alphense Dansschool. Het maken van choreo’s en het overbrengen op de kinderen vind ik super leuk om te doen en heb daarom ontzettend zin in het aankomende seizoen.
Ik zit zelf in een selectiegroep waar wij wedstrijden dansen, deze wedstrijden zijn altijd even spannend maar eenmaal op het podium super leuk!
Ik heb nu eventjes wat over mijzelf verteld, kom jij snel in de les langs om iets over jou te vertellen? Ik ben heel benieuwd. 

Groetjes Eva

STUUR EEN WHATSAPP