Jazz modern

Jazz Modern

Tijdens de lessen modern- jazz werken we, door middel van rollen, springen, draaien, vallen en zwaaien, aan de (basis)technieken van de moderne dans en jazzdans. Na een actieve en dansante opwarming wisselen oefeningen staand en op de vloer elkaar af. Deels voor de spiegel, maar ook over de breedte van de zaal of diagonaal. Ook wordt er gewerkt aan kracht, lenigheid, danstechniek en expressie/performen. Ook krijgen de dansers de ruimte zelf te experimenteren met dans tijdens diverse improvisatieopdrachten. Het laatste deel van de les bestaat uit het aanleren van een dans, een choreografie.

De lessen modern/jazz zijn diverse lessen waarin zowel de verschillende jazzstijlen, waaronder lyrical en show gecombineerd wordt met stijlen binnen de moderne dans.

Gedurende de les worden er verschillende soorten muziek gebruikt: langzaam, snel, vrolijk, bekend, maar ook minder bekende muziek komt aan bod.

Wil je wat leren van deze mooie en gave dansstijl? Kom een keertje mee doen!

Meer informatie of inschrijven?

Inschrijven

  • Bij inschrijving ontvangt u altijd een email (standaard). Mocht u niets ontvangen hebben, check even uw spam of ongewenste email!
 

Verificatie

STUUR EEN WHATSAPP