Alphense Dansschool en de Koningsspelen 2017

Ieder jaar verschijnt er een nieuw lied speciaal voor de Koningsspelen. Dit jaar is het nummer Okido gemaakt voor deze dag. Ook zal er weer een speciaal dansje gedaan worden voor deze dag, zoals ieder jaar.

De Alphense Dansschool helpt scholen door de leerlingen het dansje te leren dat bij het nummer hoort. Met een speciale actie trekken onze dansdocenten de komende tijd door de regio Alphen om op diverse scholen dit aan te te bieden.

Bewegen is gezond
Naast het feit dat het leuk is om te dansen, is bewegen voor kinderen ook erg gezond. De Alphense Dansschool laat zien dat dansen zowel voor jongens als meisjes leuk en stoer kan zijn. De Alphense Dansschool biedt speciale danslessen aan voor jongens en meisjes zodat iedereen optimaal kan genieten van dansen en bewegen.

Interesse in onze scholenactie?
Neem dan contact met ons op!

Contact

Meer weten over de scholen actie? Stuur ons een berichtje via info@alphensedansschool.nl

HET KONINGSSPELEN-LIED WORDT OKIDO

Op vrijdagmiddag 17 maart aanstaande komt het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen voor de Koningsspelen uit: Okido!
Na Bewegen is gezond, Doe de Kanga, Energie! en Hupsakee! wordt dit het vijfde lied met dansje voor de warming up van de Koningsspelen.
Op 21 april om 9.30 uur starten alle deelnemende scholen de Koningssportdag met de warming up op Okido.
Kinderen voor Kinderen treedt op dat moment live op bij de landelijke opening van de Koningsspelen die op televisie wordt uitgezonden op NPO3.

Het lied en de dans staan vanaf 17 maart ’s middags op deze website en op www.kinderenvoorkinderen.nl. U kunt het lied ok downloaden vanaf uw persoonlijke pagina, zodat het u het gemakkelijk met de kinderen op school kan oefenen in de gymzaal of op het sportveld.

Het Koningsspelen-lied is ook dit jaar weer gemaakt door Lucia Marthas en Tjeerd P. Oosterhuis.

STUUR EEN WHATSAPP