Samenwerkingen Alphense Dansschool

Met wie werkt de Alphense Dansschool allemaal samen?
Alphense Dansschool houdt van samenwerkingen met collega-bedrijven en is dan ook trots te melden dat zij per september samenwerken met de Alphense Musicalschool. Beiden zullen gebruik maken van hetzelfde pand, zelfde zaal. Alphense Musicalschool heeft juf Valerie van Krimpen in de gelederen om de kinderen van de Alphense Musicalschool van leuke musicallessen te voorzien. Wij, als Alphense Dansschool, vonden het een passend initiatief en juichen dit dan ook toe. Welkom Alphense Musicalschool en juf Valerie!

Kijk ook op www.alphensemusicalschool.nl voor meer informatie.

Verder zijn we partners van Alphense Popschool, Latin Supreme (oa Salsa lessen), AvantiSport en MC United.

Naar aanleiding van artikel van de Consumentenbond hiernaast:

Hoe zit dat bij mij?

De Alphense Dansschool heeft aangegeven dat, ten tijde van Corona, er online lessen kunnen worden gegeven. Dit is aangegeven en de Alphense Dansschool voldoet hiermee aan de voorwaarden van levering van lessen. Alphense Dansschool is geen sportschool waarbij attributen gebruikt worden waardoor het gewoon mogelijk is om online lessen mee te doen. Zodra het kan en toegestaan is, zullen fysieke lessen worden hervat en zullen de leerlingen tijdig worden geïnformeerd door docent en/of vanuit de administratie van de Alphense Dansschool.

Wilt u toch opzeggen?
Het kan natuurlijk zijn dat u toch wilt opzeggen. Dit is altijd mogelijk. Wij hanteren 2 weken tot voor de start van de nieuwe maand (anders dan wettelijk een maand; 4 weken). Dus u kunt tot 15e van iedere maand de lessen voor de volgende maand stopzetten. Zegt u op de 15e of daarna, uw lessen op, zullen wij nog 1 maand een factuur sturen.

Heeft u toch nog vragen?
Neem dan contact met ons op via email, whatsapp of telefoon.

STUUR EEN WHATSAPP