Ouder en kinddans

Ouder-kinddans (1 & 2 jarigen)

Speciaal voor de peuters met ouder(s), oma of opa in een danszaal! Heerlijk samen dansen op vrolijke muziek en nieuwe bewegingen ontdekken die aansluiten bij de ontwikkeling van de peuter. Op deze manier stimuleren wij de motoriek en fantasie van het kind. Het plezier staat uiteraard voorop! Enige voorwaarde is dat het kind zelfstandig kan lopen.

Vanaf jongs af aan is het belangrijk dat leerlingen verschillende dingen leren kennen, zoals: springen, lopen, rollen, draaien. Door dit op een spelenderwijze aan te leren zal het voor de leerlingen leuk zijn en zullen ze zonder dat ze het weten veel verschillende dingen leren.

Wat doen we in de les?
Onder leiding van dansdocente Chantal wordt met liedjes en verhaaltjes gewerkt, waarbij veel afgewisseld wordt in stukjes dans, een rustige activiteit op de grond, beweging en het doen van oefeningetjes. Zo worden verschillende activiteiten regelmatig afgewisseld.

Binnen de les wordt vrijwel altijd met verschillende spel- en dansmaterialen gewerkt (zoals knuffels, danslinten, etc.) De gehele les is samen met een ouder/ verzorger en dansen de les mee met het kind.

Laat u zoon of dochter op deze jonge leeftijd al kennis maken met beweging!

Meer informatie of inschrijven?

[vfb id=’2′]

STUUR EEN WHATSAPP